Overzicht Events

DDMA Member meetup Privacy

Dinsdagochtend 24 oktober komen juristen en compliance managers van onze leden weer bij elkaar om te discussiëren over aankomende wetgeving. Tijdens deze sessie bespreken we in het eerste deel de lopende DDMA zaken met betrekking tot de codes, ePrivacy wetgeving en de AVG. Voor het tweede deel zijn we nog op zoek naar een gastspreker.

Wij organiseren 4 keer per jaar een Member meetup privacy voor juristen en compliance officers. Tijdens deze sessies discussiëren we  over aankomende wetgeving en gedragscodes en verzamelen we input voor de standpunten van DDMA ten aanzien van deze wetgeving. Daarnaast presenteren deelnemers een juridisch vraagstuk dat bij hun organisatie speelt. Op deze manier kunnen de deelnemers kennis opdoen over toekomstige wetgeving, bijdragen aan de visievorming van DDMA en kennis uitwisselen over privacy en telecommunicatievraagstukken.

Deze meetups zijn kosteloos en uitsluitend voor juristen of compliance officers van DDMA leden. Wil je aanwezig zijn of meer weten over deze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar matthiasdebruyne@ddma.nl.