Overzicht Events

DDMA Customer Data Award Night

Het data driven marketing vakgebied is volop in beweging. Om dit te vieren rijkt de DDMA, branchevereniging voor data en marketing, jaarlijks de Customer Data Award uit. Tijdens de awards inspireren we door (inter)nationale sprekers een podium te geven en de beste cases van dit jaar te belonen. Organisaties die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weten toepassen en van data iets moois weten te maken, maken kans op de award.

Al sinds 2006 wordt de Customer Data Award uitgereikt. De vakjury beoordeelde tot en met 2019 alle ingezonden cases op basis van analyse en segmentatie, datakwaliteit, data governance en data-integratie. Eerdere winnaars zijn: Sanoma, KPN, ING, WNF en NUON

De Customer Data Awards is anders dan andere awardshows door haar sterke focus op kennisdeling. De genomineerde cases worden uitgebreid toegelicht en 2 keynotesprekers zullen het podium nemen. De awards worden georganiseerd vanuit passie voor het vak, dus zonder winstoogmerk.