Overzicht Events
Afternoon Update

DDMA x Esprix – ontwikkelingen in data, technologie en creatie

Ontwikkeling maakt ons vak steeds interessanter. En ook complexer. DDMA en Esprix gaan op zoek naar de belangrijkste ontwikkelingen binnen data, technologie en creatie.

Data en cijfers zijn essentieel om belangrijke nieuwe inzichten te vergaren, of juist bevestiging te krijgen van iets wat je voelt en ziet. Het mooie van ons vak is het samenbrengen van data en menselijke intuïtie om zo tot innovatieve en creatieve inzichten te komen. Hoe behoud je als merk je identiteit met nieuwe technologieën? En hoe benut je nieuwe kansen? Welke ontwikkelingen zijn blijvend en hebben de meeste impact? Een co-branded kennissessie over de ontwikkelingen in de markt.

Sprekers
Finbar Hage (voorzitter DDMA), Jacqueline Smit (voorzitter Esprix) en 2 Esprix-juryleden lichten de belangrijkste ontwikkelingen toe.  Jacqueline Smit geeft overzicht van meta-ontwikkelingen die naar aanleiding van de jurering naar boven zijn gekomen. De 2 juryleden laten a.d.h.v. concrete voorbeelden (cases) zien hoe merken inspelen op deze ontwikkelingen.

Sprekers & talks

Finbar Hage, RabobankFinbar Hage, RabobankHead of Data and Analytics (EVP)
Bestuurslid DDMA
Jacqueline SmitJacqueline SmitVoorzitter Esprix/RockportInk
Irene HarteIrene HartePartner at Etcetera, Voorzitter DDMA commissie Creative & jurylid Esprix
Jur Baart Jur Baart Owner Fitzroy & Jurylid Esprix