Overzicht Actueel

Vacature: lid DDMA Mobile & Connected (op vrijwilligersbasis)

Mobile search

Mobiel is in deze tijd nagenoeg no-brainer binnen de marketingmix van organisaties. Iedereen werkt, shopt en leeft tegenwoordig op mobiel. Hoe pas je je marketingstrategie daarop aan? En hoe word je als organisatie écht succesvol op mobiele apparaten? Om deze vragen te beantwoorden brengt de DDMA Commissie Mobile marketeers en developers bij elkaar om met elkaar te discussiëren en kennis te delen. Help je ons mee?

Wat doe je?

Als lid van de DDMA Commissie Mobile & Connected help jij mee om de datagedreven marketingsector naar een hoger plan te tillen door kennis te verzamelen en te delen. Dit doe je door samen met je medecommissieleden verschillende activiteiten te organiseren, zoals kennissessies, netwerkbijeenkomsten, artikelen en whitepapers. Het commissielidmaatschap is daarbij een uitstekende manier om je netwerk uit te breiden met toonaangevende vakgenoten. En omdat we streven naar een hechte en nauwe samenwerking tussen onze commissies krijg je ook nog eens kijkje in de keuken van andere marketingdisciplines.

Als commissielid bij DDMA ben je bereid tijd vrij te maken om minimaal 6 keer per jaar te vergaderen en een paar uur per maand beschikbaar te zijn voor de bovenstaande commissieactiviteiten. Een commissielidmaatschap is altijd op vrijwillige basis.

Dit ben jij:

  • Je bent een expert als het aankomt op Mobile
  • Je wordt razend enthousiast van het idee van kennisdelen
  • Je barst van de creatieve ideeën en onderwerpen op het gebied Mobile waaraan we bij DDMA aandacht aan kunnen besteden
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een proactieve houding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent of wordt (als freelancer of vanuit je organisatie) lid van DDMA

Wat levert het je op:

  • Je komt in aanraking met veel nieuwe kennis over Mobile
  • Je helpt de datagedreven marketingsector naar een hoger plan te tillen
  • Je breidt je netwerk uit en overlegt met andere mobile marketeers en developers
  • Je komt in contact met uiteenlopende marketingdisciplines om je kennis te verbreden

Bij DDMA hechten we veel waarde aan een diverse samenstelling van onze commissies. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.

Interesse? 
Lijkt deze rol je wat en ben je beschikbaar? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar anneveerlevaarkamp@ddma.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Anne Veerle via het bovenstaande e-mailadres of bel naar 020-4528413.