Overzicht Actueel

Stoom DDMA klaar voor 2018, jouw mening telt!

ddma

Enquête

Om onze dienstverlening in 2018 nog beter te maken, willen we graag van onze leden weten hoe het DDMA lidmaatschap bevalt. Ben jij lid? Laat ons dan weten wat je vindt en ga naar de LEDEN-ENQUÊTE (duurt 5 minuten).

UPDATE: De leden-enquête is inmiddels gesloten. De uitkomsten delen we spoedig via onze nieuwsbrief.

Wat doen we met je input: Op basis van de uitkomsten van de leden-enquête van vorig jaar hebben we onder andere het volgende ondernomen;

  • We begeleiden leden om hun marketingpraktijken klaar te maken voor de komst van de grote datawet; de AVG. Tegelijkertijd zijn we druk bezig het Privacy Waarborg AVG-proof te maken.
  • We zijn hard bezig meer collega’s binnen 1 organisatie bekend te maken met, en gebruik te laten maken van onze DDMA diensten
  • Dit najaar start een campagne om DDMA bekender te maken in de markt, zodat je als organisatie het lidmaatschap nog meer kunt inzetten als USP.

De uitkomsten van dit onderzoek delen we via onze nieuwsbrief en hoor je op de Algemene Ledenvergadering op 14 november om 15.00 uur op het DDMA kantoor. Deze leden-enquête en de ALV zijn alleen bestemd voor DDMA leden.