Overzicht Actueel

DDMA zoekt Marcom specialist!

Als de marcommer van DDMA ben je vanaf dag één verantwoordelijk voor het activeren van de creatieve (digital) marketingsector via woord en beeld. Wij zijn een non-profit platform door en voor marketeers, dataspecialisten, techies en privacykenners. DDMA heeft dé specialisten in de achterban die vol overgave hun kennis en netwerk inzetten om de beste verhalen een podium te geven. Jij hebt de drive deze waardevolle live content de juiste doelgroep te laten bereiken tijdens de vele DDMA meetups. Denk aan invitation only sessies in een wijnkelder tot internationale congressen van 600 specialisten in de Kromhouthal.

Hoe je dag eruit kan zien

Je komt binnen in het splinternieuwe kantoor aan het WG-Plein in Oud-West. We zijn het clubhuis van de sector dus de koffie is goed. Over 3,5 week is het grootste searchcongres van de Benelux met normaal gesproken 600 bezoekers. Echter de teller in Eventbrite staat nog op 200. Vragen die in je hoofd opkomen zijn; wie waren er vorig jaar, wat leest de search community, met welke vakperspartijen kan ik samenwerken, wat heeft mijn vorige mailing gedaan qua clicks en kaartverkoop, is het interview met de keynote vaak gedeeld en zo ja, door wie etc. Samen met de DDMA commissie Search en je collega Judit (programmamanager) zoek je naar drijfveren. Waarom moet iemand naar dit congres? En hoe overtuigt de lezer zijn/haar manager om hiervoor 350 euro neer te tellen? Je collega Matina (data-analist) klikt alle NAW data bij elkaar voor de mailing die klaarstaat. Een catchy onderwerpregel en klaar. Lunchen aan de picknicktafels op de binnenplaats en die middag voor de vakpers een artikel schrijven met daarin 6 learnings uit de Mobile Elite sessie over metaplatformen.

Wij vragen:

 • Een creatief brein dat met een dosis empathie de doelgroep aanspreekt via tekst en beeld
 • Een pro-actieve enthousiasteling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige houding
 • Een gepassioneerd schrijver die snapt welke calls to action nodig zijn

Plus:

 • Handigheid met WordPress, Photoshop, Analytics, social media en e-mailsoftware
 • Analytische skills en de drang te willen weten wat het effect is van je uiting
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris
 • Ruimte voor initiatieven en ideeën. We zijn altijd nieuwsgierig naar hoe je denkt dat dingen beter of anders kunnen
 • Een omgeving waar je veel kunt leren van collega’s en de besten uit de marketingsector
 • Collega’s zonder ellebogen die altijd bereid zijn je te helpen
 • Een kantoor waarvan je foto’s wilt maken, 10 minuten lopen van het Leidseplein
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Ben jij beschikbaar voor 32-40 uur per week? Sta je te springen om in deze functie aan de slag te gaan? Stuur dan vandaag nog een mail naar lindaschilperoort@ddma.nl en wie weet zit jij volgende week bij ons aan tafel! Een schrijfopdracht maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Deze vacature sluit op 8 september.