Overzicht Actueel

Doe nu mee met het DDMA ledenonderzoek!

ddma ledenonderzoek

Om onze dienstverlening in 2019 nog beter te maken, willen we graag van onze leden weten hoe het DDMA lidmaatschap bevalt. Ben jij lid? Laat ons dan weten wat je vindt en ga naar de LEDENENQUÊTE (duurt 5 minuten).

Wat doen we met de input? Op basis van de ledenenquête van vorig jaar hebben we het volgende ondernomen:

  • De eerste helft van 2018 stond in het teken van jullie voorbereiding op de AVG. Inmiddels zijn we gestart om jullie voor te lichten over de komende ePrivacy Verordening (de nieuwe Europese telecomregels). Op dinsdag 30 oktober is de voorlichtingsbijeenkomst over opt-in voor telemarketing.
  • Tot nu toe 47 afternoon updates, elites en hackathons georganiseerd in samenwerking met onze commissies. In, maar ook buiten Amsterdam. We hebben er nog 11 in het verschiet. Wees welkom!
  • We hebben DDMA prominenter op de kaart gezet door landelijke media coverage op Nu.nl en NRC, en via de DDMA campagne “Data, maak er iets moois van”.

De uitkomsten van het onderzoek delen we via onze nieuwsbrief en hoor je op de Algemene ledenvergadering op 21 november 2018 op het DDMA kantoor (je kunt je hier aanmelden). Deze ledenenquête (sluit 14 november) en de ALV is alleen bestemd voor DDMA leden.